Been busy (and the Wrapup)

15.04.2013 · 1 min read

Been busy (and the Wrapup) -- the tasselflower blog

I've been busy. Mostly I've been working on this project that is still kind of low profile. Being tested, you see.

The project has been interesting. I've been using my web design and development skills with it quite extensively. And learned to really work with WordPress.

The more I use WP the more I think it's really not made for other than (basic) blogging. For which, I'm sure, it's quite good.

Speaking of blogging: My problems with spam seem to continue. I'm thinking of changing to Defensio though I'm worried that currently the Drupal AntiSpam module may be broken with contacting the said service.

Last week on the tasselflower blog (eg. Weekly Wrapup)

Suomeksi (In Finnish): 

On pitänyt kiirettä. Enimmäkseen olen työstänyt yhtä projektia, joka on toistaiseksi testivaiheessa. Tämä on muuten sellainen juttu, joka tulee varmaan kiinnostamaan sinuakin. Kyseinen projekti on ollut mielenkiintoinen, olen saanut käyttää verkkosuunnittelun ja -toteutuksen taitojani varsin laajasti. Ja olen oikeasti oppinut tekemään juttuja WordPressin kanssa. WP muuten ei ole tehty oikeastaan muuhun tarkoitukseen kuin blogialustaksi. Siinä tarkoituksessa se varmaan on oikein hyvä. Bloggaamisesta puheen ollen, minulla on yhä ongelmia spämmin kanssa. Lue muuten myös tuo viime viikkoinen postaukseni siitä, että joudutko maksamaan viestien lähettämisestä Facebookissa.

7

Download my free Ultimate SEO Checklist. You will also receive exclusive weekly notes and other gifts.

Yes, please!

Mervi's picture

Hei, I'm Mervi!

I'm an artist and Online Presence Strategist devoted to help you gain the right kind of attention.

Read more